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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoLI, W. H. ed. Stochastic models in population genetics. Stroudsburg: Dowden, Hutchinson & Ross, 1977. v.7 471p. (Benchmark Papers in Genetics, 7).

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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2.Imagem marcado/desmarcadoGRAUR, D.; LI, W.-H. Fundamentals of molecular evolution. 2. ed. Sunderland: Sinauer Associates, 1999. 481 p.

Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital.

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3.Imagem marcado/desmarcadoLI, W. H.; GRAUR, D. Fundamentals of molecular evolution. Sunderland: Sinauer Associates, 1991. 284 p.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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4.Imagem marcado/desmarcadoNEI, M.; LI, W. H. Mathematical model for studying genetic variation in terms of restriction endonucleases. Proceedings National Academy Science, v.76, n.10, p.5269-5273, 1979.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba.

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5.Imagem marcado/desmarcadoSLOTINE, J.-J. E.; LI, W. Applied nonlinear control. Upper Saddle River : Prentice Hall, c1991. 461 p.

Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.

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6.Imagem marcado/desmarcadoKUTNER, M. H.; NACHTSHEIM, C. J.; NETER, J.; LI, W. Applied linear statistical models. 5. ed. Boston: McGraw-Hill/Irwin, 2005. 1396 p. acompanha 1 CD-ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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7.Imagem marcado/desmarcadoSUN, Z.; SONG, C.; PANG, H.; LI, W. Eco-restoration engineering and techniques in the Muyu reservoir watershed in Shandong, People's republic of China. Ecological Engineering, v. 11, n. 1-4, p. 209-219, 1998.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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8.Imagem marcado/desmarcadoLI, W.; DONADIO, L. C.; HE, C.; SEMPIONATO, O. Metodo de avaliacao de resistencia a clorose variegada dos citros Laranja, v.17. n.1, p.55-66, 1996

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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9.Imagem marcado/desmarcadoHAN, X.; YANG, C.; WEIHUA, X.; ZHOU, J.; LI, W. Modeling the yield of winter maize using biomass distribution index in the tropical region of Yunnan, China. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 58, e03221, 2023. Título em português: Modelagem do rendimento do milho de inverno por meio do índice de distribuição de biomassa na região tropical de Yunnan, China.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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10.Imagem marcado/desmarcadoLI, W. B.; DONADIO, L. C.; HE, C. X.; STUCHI, E. S. Influence of 20 rootstocks on manifestation of citrus variegated chlorosis (CVC) of `Natal' sweet orange (C. sinensis (L.) Osbeck) Curitiba, PR: IAPAR/SBF, 1996 p.448 In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 14. REUNIAO INTERAMERICANA DE HORTICULTURA TROPICAL, 42, 1996, Curitiba, PR.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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11.Imagem marcado/desmarcadoHE, C. X.; CIAPINA, L. P.; DONADIO, L. C. LI, W. B.; LEMOS, E. G. M. Eric-pcr for early detection of bacterium (Xylella fastidiosa) of citrus variegated chlorosis Curitiba, PR: IAPAR/SBF, 1996 p.447 In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 14. REUNIAO INTERAMERICANA DE HORTICULTURA TROPICAL, 42, 1996, Curitiba, PR.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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12.Imagem marcado/desmarcadoCHAW, S. M.; LONG, H.; WANG, B. S.; ZHARKIKH, A.; LI, W. H. The phylogenetic position of Taxaceae based on 18S rRNA sequences. Journal of Molecular Evolution, v. 37, n. 6, p. 624-630, 1993.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

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13.Imagem marcado/desmarcadoCHAW, S.-M.; ZHARKIKH, A.; SUNG, H.-M.; LAU, T.-C.; LI, W.-H. Molecular phylogeny of extant gymnosperms and seed plant evolution: analysis of nuclear 18S rRNA sequences. Molecular Biology and Evolution, Chicago, v.14, n.1, p.56-68, 1997.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

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14.Imagem marcado/desmarcadoLI, W. M.; RODRIGUEZ, M. A. D.; WU, W.; HU, G. B.; XIE, J. H.; GE, X. J. Resistance sources to Fusarium oxysporum f. sp. cubense tropical race 4 in banana wild relatives. Plant Pathology, 2014.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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15.Imagem marcado/desmarcadoCHIN, J. C.; HUANG, Y DE; SHEN, M. C.; CHEN, J. B.; KOO, T. A.; SHEN, B. F.; LI, W. J.; SHEN, S. J. Complementation analysis and characterization of the nitrogen fixation genes in Klebsiella pneumoniae. In: The Proceedings of Symposium on Nucleic Acids and Proteins., v., p.569-574, 1980.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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16.Imagem marcado/desmarcadoDENG, J.; XIE, X.-L.; WANG, D.-F.; ZHAO, C.; LV, F.-H.; LI, X.; YANG, J.; YU, J.-L.; SHEN, M.; GAO, L.; YANG, J.-Q.; LIU, M.-J.; LI, W.-R.; WANG, Y.-T.; WANG, F.; LI, J.-Q.; HEHUA, E.; LIU, Y.-G.; SCHEN, Z.-Q.; REN, Y.-L.; LIU, G.-J.; CHEN, Z.-H.; GORKHALI, N. A.; RUSHDI, H. E.; SALEHIAN-DEHKORDI, H.; ESMAILIZADEH, A.; NOSRATI, M.; PAIVA, S. R.; CAETANO, A. R.; STEPÁNEK, O.; OLSAKER, I.; WEIMANN, C.; ERHARDT, G.; CURIK, I.; KANTANEN, J.; MWACHARO, J. M.; HANOTTE, O.; BRUFORD, M. W.; CIANI, E.; PERIASAMY, K.; AMILLS, M.; LENSTRA, J. A.; HAN, J.-L.; ZHANG, H.-P.; LI, L.; LI, M.-H. Paternal origins and migratory episodes of domestic sheep. Current Biology, v. 30, n. 20, p. 4085-4095, 2020.

Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

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17.Imagem marcado/desmarcadoLV, F.-H.; CAO, Y.-H.; LIU, G.-J.; LUO, L.-Y.; LU, R.; LIU, M.-J.; LI, W.-R.; ZHOU, P.; WANG, X.-H.; SHEN, M.; GAO, L.; YANG, J.-Q.; YANG, H.; YANG, Y.-L.; LIU, C.-B.; WAN, P.-C.; ZHANG, Y.-S.; PI, W.-H.; REN, Y.-L.; SHEN, Z.-Q.; WANG, F.; WANG, Y.-T.; LI, J. Q.; SALEHIAN-DEHKORDI, H.; HEHUA, E.; LIU, Y.-G.; CHEN, J.-F.; WANG, J.-K.; DENG, X.-M.; ESMAILIZADEH, A.; DEHGHANI-QANATQESTANI, M.; CHARATI, H.; NOSRATI, M.; STEPANEK, O.; RUSHDI, H. E.; OLSAKER, I.; CURIK, I.; GORKHALI, N. A.; PAIVA, S. R.; CAETANO, A. R.; CIANI, E.; AMILLS, M.; WEIMANN, C.; ERHARDT, G.; AMANE, A.; MWACHARO, J. M.; HAN, J.-L.; HANOTTE, O.; PERIASAMY, K.; JOHANSSON, A. M.; HALLSSON, J. H.; KANTANEN, J.; COLTMAN, D. W.; BRUFORD, M. W.; LENSTRA, J. A.; LI, M.-H. Whole-genome resequencing of worldwide wild and domestic sheep Eeucidates genetic diversity, introgression, and agronomically important loci. Molecular Biology and Evolution, v. 39, n. 2, 2022. msab353.

Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  13/10/2011
Data da última atualização:  23/09/2019
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 2
Autoria:  GUERRA, I. C. D.; FÉLEX, S. S. S.; MEIRELES, R. B. L. M.; DALMÁS, P. S.; MOREIRA, R. T.; HONÓRIO, V. G.; MORGANO, M. A.; MILANI, R. F.; BENEVIDES, S. D.; QUEIROGA, R. C. R. E.; MADRUGA, M. S.
Afiliação:  Pos-graduate, Federal University of Paraiba, João Pessoa, PB, Brazil.; Pos-graduate, Federal University of Paraiba, João Pessoa, PB, Brazil.; Pos-graduate, Federal University of Paraiba, João Pessoa, PB, Brazil.; Pos-graduate, Federal University of Paraiba, João Pessoa, PB, Brazil.; Pos-graduate, Federal University of Paraiba, João Pessoa, PB, Brazil.; Pos-graduate, Federal University of Paraiba, João Pessoa, PB, Brazil.; Food Technology Institute, ITAL, Campina, SP, Brazil.; Food Technology Institute, ITAL, Campina, SP, Brazil.; SELENE DAIHA BENEVIDES, CNPC; Federal University of Paraiba, João Pessoa, PB, Brazil.; Federal University of Paraiba, João Pessoa, PB, Brazil.
Título:  Evaluation of goat mortadella prepared with different levels of fat and goat meat from discarded animals.
Ano de publicação:  2011
Fonte/Imprenta:  Small Ruminant Research, Amsterdam, v. 98, n. 1/3, p. 59-63, June, 2011.
DOI:  10.1016/j.smallrumres.2011.03.019
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract: The objectives of this study were to develop a value added product, goat mortadella, using meat fromdiscardedanimals; to evaluatepork fat at various levels of inclusioninmortadella in an effort to reduce the fat content of the product; to determine consumer acceptability; and to determine the physico-chemical properties of this goat product. Three goat mortadella formulations were manufactured containing 10, 20 and 30% pork fat. The sensory characteristics, microbiological and proximate analysis, starch, chlorides, pH, water activity (Aw), water holding capacity (WHC), emulsion stability and CIE colour characteristics (i.e. a*, b* and L*) of the mortadella were evaluated. The total number of thermotolerant coliforms, Staphylococcus aureus, Salmonella and Clostridium sulphite-reducers in the goat mortadella were in accordance with Brazilian legislation. Consumer panellists detected signi?cant differences (P < 0.05) in appearance, colour, odour, ?avour, texture and overall acceptance among the goat mortadella formulations. The goat mortadella prepared with 10% fat was rated the highest. In addition, approximately 70% of the panellists commented that they would purchase the goat mortadella. The percentages of moisture and protein were reduced as the percentages of fat added to the formulation increased. The goat mortadella with 30% fat had higher (P < 0.05) fat, ash, emulsion stability,WHC and b* contents than those with 10 and 20% fat. The use of meat from discarded ... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Embutido cozido.
Thesagro:  Caprino; Carne; Gordura; Mortadela; Produto derivado da carne; Tecnologia de alimento.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPC24705 - 1UPCAP - DD
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